TIMOCOM Logo

JavaScript е забранен във вашия браузър.

Функционалността на този уебсайт е намалена. За да се увеличи обхвата, моля разрешете временно JavaScript в настройките на браузъра си.

TimoCom печели за 10-ти път наградата на ETM: Най-добрата марка за 2018 г.

Транспортната платформа на TimoCom помага при цифровизацията

TIMOCOM Пресинформация – Актуална информация

TimoCom печели за 10-ти път наградата на ETM: Най-добрата марка за 2018 г.

Това е юбилей и специална чест: IT специалистът TimoCom беше отличен на 21 юни на церемония по връчване на наградите на издателство ETM за 10-ти пореден път за най-добрата марка в категория „Борса за товари“. По този начин операторът на най-голямата транспортна платформа в Европа продължава да надгражда своята история на успеха, започнала през 1997 година. Като първи продукт на TimoCom, борсата за товари е важна част от транспортната платформа, която през годините постоянно се развива и междувременно включва различни приложения за цялостна обработка на транспортния процес.

При връчването на наградите в „Новия замък“ в Щутгарт тази година наградата беше приета от Гунар Гбурек, говорителя на TimoCom. Темата на неговата благодарствена реч беше цифровизацията в логистичния бранш и по какъв начин TimoCom участва в разработването на нови решения.

„Да получим тази награда за 10-ти пореден път за нас е знак, че транспортната платформа на TimoCom прецизно отговаря на нуждите на нашите клиенти и че ние постоянно се развиваме по отношение на цифровизацията с оглед на предлагането на интерфейси с истинска добавена стойност. Благодарим на всички читатели на ETM за повторното доверие, което ни оказаха, което за нас е не само потвърждение, но и преди всичко стимул всеки ден да ставаме още по-добри.“

 

Наградата за най-добра марка на издателство ETM е отличие за всеотдайността при разработването на иновативни продукти и услуги за транспортния и логистичен бранш. TimoCom отново блесна като първенец в областта на иновативните решения и това беше възнаградено от читателите на изданията на ETM като eurotransport.de, lastauto amnibus, trans aktuell и FERNFAHRER, които гласуваха с висок резултат от над 30% в полза на TimoCom.

Автор:

Ася Цонкова

TIMOCOM на:

Пресинформация Контакт

Communications

TIMOCOM GmbH

Timocom Platz 1

DE-40699 Erkrath

+49 211 88 26 59 24
Съгласен съм този сайт да използва „бисквитките” за анализ, персонализирано съдържание и реклама.