TIMOCOM Logo

JavaScript е забранен във вашия браузър.

Функционалността на този уебсайт е намалена. За да се увеличи обхвата, моля разрешете временно JavaScript в настройките на браузъра си.

TimoCom вече предлага специална гореща линия за цяла Европа

От 05.08.2010 TimoCom Soft- und Hardware GmbH предлага на своите немскоговорящи потребителите на Борсата за товари и товарни обеми TC Truck&Cargo® както и на потребители на тръжната платформа TC eBid® една напълно нова услуга: "TimoCom Assist". Тази услуга е удобена гореща линия за отговор на специфични въпроси относно продуктите на TimoCom и за транспортния сектор. След успеха на услугата на немския пазар, тя ще бъде разширена в цяла Европа.


"Клиентът е цар" е познато клише, на което TimoCom също се подчинява. TimoCom Assist е поредната иновация: в компанията, основана през 1997 г., работят много работници от различни националности, които от своя страна имат голям опит от сектора на логистиката и имат голямо познание в тази област. Това ноу-хау, съчетано с 13-годишния ни опит като ИТ доставчик на услуги, дава на TimoCom огромен опит, който сега е на разположение на неговите над 75 000 потребители безплатно.

Клиентската гореща линия TimoCom Assist винаги има отговор
Чрез телефоната линия за услуги в Дюселдорф, потребителите на програмата могат да задават въпроси за продуктите, както и по въпроси, свързани с транспорта, като забрани в страните от ЕС. Можете също така да получите полезни съвети, като съвети за сигурността. Коментари на маркетинг директора Christof Thesinga за тази нова услуга: "Без значение какъв въпрос имате по отношение на транспорта, специалистите на TimoCom ще ви отговорят бързо и компетентно. Клиентите могат да се свържат с нас от понеделник до петък от 08:00 до 17:00 на телефонния номер +36 22 51 59 61. Ние си поставихме за цел да предоставим на нашите потребители най-добрите съвети и подкрепа. Тук те ще намерят нужната им информация бързо и лесно. Не на последно място, с тази услуга ние искаме да укрепим нашите добри отношения с нашите клиенти и да насърчи обмена на полезна информация между двете страни."

Пресинформация Контакт

Communications

TIMOCOM GmbH

Timocom Platz 1

DE-40699 Erkrath

+49 211 88 26 59 24
Съгласен съм този сайт да използва „бисквитките” за анализ, персонализирано съдържание и реклама.