TIMOCOM Logo

JavaScript е забранен във вашия браузър.

Функционалността на този уебсайт е намалена. За да се увеличи обхвата, моля разрешете временно JavaScript в настройките на браузъра си.

TimoCom вече въвежда оферти чрез телефон

Доставчикът на транспортната борса TimoCom разшири услугата TimoCom to go

TIMOCOM Пресинформация – Актуална информация

TimoCom вече въвежда оферти чрез телефон

Дюселдорф, 01/08/2011. След като услугата TimoCom to go беше успешно тествана в Европа, считано от 1 август 2011 г. TimoCom Soft- und Hardware GmbH предлага на клиентите на борсата за обмен на товари и превозни средства TC Truck&Cargo ® - практично разширение: освен получаването на информация за актуалните оферти за товари и превозни средства чрез мобилен телефон, клиентите вече могат да поиска от квалифициран персонал в TimoCom да въведете вместо тях предлаганото превозно средство.


Много потребители за обмен на товари познават тази ситуация: Вие сте на път и търсите на подходящи товари, но сте под натиска на времето и нямате достъп до онлайн обмен. В точно този случай услугата TimoCom to go помага. Тук клиентите не само могат да получат информация за актуалните оферти за товари и превозни средства по телефона, но те също могат да въведат тяхното превозно средство незабавно в TC Truck&Cargo®. За тази услуга се прилага същата гореща линия, както и преди: +36 22 51 59 61.


Въвеждане на оферти в борсата

След проучване на клиента по телефона, офертите ще бъдат незабавно вписани в борсата. Предимството на това е, че подробностите на предлаганите превозни средства са пряко видими в програмата за всички потенциални бизнес партньори. С цел да се предприемат действия, персоналът на TimoCom изисква само съответната информация от партньора, като желания маршрут и описание на превозното средство. За сравнение на данни, клиентите трябва само да въведат електронния си адрес в директорията на компанията в TC Profile® или да информира по телефона на родния си език нашият служител. След това те получават потвърждение по електронната поща с данните на съответната поръчка.


Проверка за сигурност на потребителя
За да могат клиентите на TimoCom да използват тази услуга правилно и в съответствие с нашата строга политика на сигурност има няколко неща, които трябва да бъдат взети под внимание: за собствената си идентификация, моля ви подгответе TimoCom ID и User ID преди началото на разговора. След това нашият клиент се обажда на +36 22 51 59 61 с оторизираният си мобилен телефон. Те трябва да се уверят, че техният телефонен номер е видим и че е регистриран в транспортната директория TC Profile®на TimoCom. Коментар на главният представител Marcel Frings за разширената услуга: "Нашият квалифициран персонал помага на клиенти, които са на път да въвеждат техните превозни средства в борсата. Нашите служители са добре обучени да въвеждат данни от името на нашите клиенти. В благодарение на цялостният процес за идентификация, те могат да бъдат сигурни, че клиентът наистина е оторизиран. Както обикновено, ние продължаваме да предлагаме TimoCom to go на 24 европейски езика. По този начин, ние сме единственият доставчик на пазара, които активно противодейства на празните курсове. "

Пресинформация Контакт

Communications

TIMOCOM GmbH

Timocom Platz 1

DE-40699 Erkrath

+49 211 88 26 59 24

Транспортенлексикон – Транспортенлексикон – Отговор на тема Транспорт

Съгласен съм този сайт да използва „бисквитките” за анализ, персонализирано съдържание и реклама.