TIMOCOM Logo

JavaScript е забранен във вашия браузър.

Функционалността на този уебсайт е намалена. За да се увеличи обхвата, моля разрешете временно JavaScript в настройките на браузъра си.

IAA: Борсата за обмен на складове на TimoCom помага да се намали неизползваното място

На допълнителен щанд посланиците на транспорта представиха своята имиджова кампания

TIMOCOM Пресинформация – Актуална информация

IAA: Борсата за обмен на складове на TimoCom помага да се намали неизползваното място

Дюселдорф / Хановер, 2012-09-28. На тазгодишното изложение IAA Commercial Vehicles в Хановер, TimoCom-доставчикът на водещата европейска борса зо обмен на товари и товарни обеми TC Truck & Cargo® и на платформата за търгове TC eBid®, извади нещо ново на пазара: най-голямата борса за обмен на складове в Европа. Благодарение на уеб-базирана платформа отсега нататък компаниите могат да избегнат неизползваното пространство и да реагират по-бързо на задръствания от стоки. На втори щанд компанията направи равносметка на първите 111 дни на своята кампания ""Die Transportbotschafter" ("The Ambassadors for Transport") за голямото и одобрение и представи бъдещите си проекти


С наближаването на най-големия европейски панаир за транспорт и логистика TimoCom предизвика вълнение преди тайната да бе разкрита на пресконференция в IAA. Европейска борса за складове и логистични площи с до 30 000 складови възможности в 40 европейски страни, помага за намаляване на неизползваните складови помещения и оптимизиране на складовия капацитет.

Лесен и ефективен начин за намиране и предлагате на складови площи
Предимствата на борсата за складове са особено нейния размер, разнообразие на оферти от цяла Европа и лесни опции за търсене. В програмата тези, които търсят място за складиране могат да намерят неизползвани складове и логистични площи които отговарят на техните критерии за търсене само с няколко щраквания на мишката. От друга страна, тези които искат да предлагат складови площи могат да въвеждат в борсата складовите си пространства с цялата необходима информация, за да увеличат шансовете си за контакт с тези които търсят място за складиране

Посланици за транспорт- равносметка.
Посланици за транспорт също се отправи към Хановер с камиона на TimoCom. На собствения си щанд в откритата зона те представиха резултатите от първите 111 дни на тяхната кампания "Die Transportbotschafter" за по-голяма толерантност. Те също така анонсираха нови проекти в допълнение към съществуващите промоции като "Hand in Hand durchs Land" [ Хванати за ръце през страната] и "Leben Ohne LKW" [Живот без камиони]. Тяхната цел за в бъдеще е да се направи отрасъла на логистиката по-привлекателен за младите хора и да повиши информираността за безопасността на младите участници в пътното движение.

Повече информация за борсата за складове,"Die Transportbotschafter" и продуктите на TimoCom ще намерите на www.timocom.bg и на www.transportbotschafter.de.

Пресинформация Контакт

Communications

TIMOCOM GmbH

Timocom Platz 1

DE-40699 Erkrath

+49 211 88 26 59 24
Съгласен съм този сайт да използва „бисквитките” за анализ, персонализирано съдържание и реклама.