TIMOCOM Logo

JavaScript е забранен във вашия браузър.

Функционалността на този уебсайт е намалена. За да се увеличи обхвата, моля разрешете временно JavaScript в настройките на браузъра си.

IAA Commercial Vehicles (Тежкотоварни автомобили IAA) 2010 г.: TimoCom представя транспортен барометър като приложение!

Хановер, 22.09.2010. TimoCom представи нововъедението си на тазгодишното изложение за IAA Commercial Vehicles (Тежкотоварни автомобили IAA) в Хановер. Транспортът барометър като приложение беше представен на пресконференцията на IT доставчиците на услуги. Потребителите вече могат да се консултират за състоянието на пазара на транспорта навсякъде и по всяко време.

Идеята за развитието и приложението на транспортният барометър е логично следствие от всекидневната работа на TimoCom. "Конкуренцията в транспортния и логистичния пазар става по-голяма. Това означава, че трябва да сме в състояние да реагираме бързо на текущата ситуация на пазара и да дадем точни аргументи, за да си осигурим най-добрата цена. В днешно време, мобилният телефон ни е постоянен спътник, сега вече и транспортния барометър на TimoCom ", потвърждава Марсел Фрингс, TimoCom главен представител.

Чрез редовното следене на състоянието на пазара
с Транспортният барометър потребителите могат да се възползват от голямото разнообразие на пазара, които TimoCom, като пазарен лидер сред европейските борси за товари и товарни обеми, предоставя всяка секунда. До 230 000 оферти за товари и превозни средства се предлагат ежедневно от над 75 000 потребители които се анализират от транспортният барометър и се прехвърля в реално време на мобилен телефон смартфон. Без значение къде се договарят договори, сега можете да се консултирате с настоящата ситуация на пазара в родината си и във всички европейски страни. Това е начина, по който малките приложения стават мощен инструмент за изчисляване на пазарната цена и потребителите на приложението могат да реагират незабавно на търсенето и предлагането на товари и превозни средства.

Поглед върху бъдещето на приложението
идващият "Транспорт барометър Pro" версия предлага допълнителна функция статистика, която представлява еволюция на товарни превозни средства и капацитет на офертите в условията на търсенето през последните години и през текущата година, както и графика.
С транспортният барометър на TimoCom като придложение, всички, които участват в транспорта са винаги добре информирани за текущото развитие на европейския транспортен пазар. "Аз не знаех, че" с това приложение е нещо от миналото.

Можете да намерите повече информация за TimoCom и приложението на транспортият барометър вwww.timocom.com.

Пресинформация Контакт

Communications

TIMOCOM GmbH

Timocom Platz 1

DE-40699 Erkrath

+49 211 88 26 59 24
Съгласен съм този сайт да използва „бисквитките” за анализ, персонализирано съдържание и реклама.