TIMOCOM Logo

JavaScript е забранен във вашия браузър.

Функционалността на този уебсайт е намалена. За да се увеличи обхвата, моля разрешете временно JavaScript в настройките на браузъра си.

H.Essers разширява партньорството си с TimoCom

„Вече можем да елиминираме почти изцяло скъпоструващите празни курсове“

TIMOCOM Пресинформация – Актуална информация

„Вече можем да елиминираме почти изцяло скъпоструващите празни курсове“

Дюселдорф, 17.09.2012 г. Белгийският доставчик на транспортни услуги H.Essers и TimoCom Soft- und Hardware GmbH, който предлага водещата на европейския пазар борса за товари и товарни обеми TC Truck&Cargo®, се споразумяха за задълбочаване на сътрудничеството си, считано от 1 август 2012 г. Целта е да се даде възможност на диспонентите на H.Essers, както и на участниците в борсата на TimoCom, да получат достъп до една още по-широка база данни с доставчици на транспортни услуги. Освен това беше договорено и използването на платформата за търгове за цяла Европа TC eBid®.


Основаният през 1928 г. доставчик на транспортни услуги H. Essers, чието седалище се намира в белгийския град Генк, предлага персонализирани и интегрирани транспортни и логистични услуги и се числи към "големите" в този бранш. Компанията към момента разполага с над 850000 m² складови площи и притежава автопарк от 1150 седлови влекача и 2200 ремаркета. Също така, Van der Wal Tiel - първият нидерландски клиент на TimoCom, от януари 2011 г. е дъщерно дружество на групата H.Essers. За да се оптимизира още повече транспортният бизнес, TC Truck&Cargo® незабавно ще бъде предоставена на всички европейски филиали на H.Essers.


Ефективна работа с платформата за възлагане

Докато компаниите с интереси в областта на транспорта могат да получат достъп до 300000 оферти за товари и товарни обеми дневно чрез уеббазираната борса за товари и товарни обеми TC Truck&Cargo®, посредством TC eBid® те достигат чрез онлайн обява до потенциално 30000 проверени доставчици на транспортни услуги от цяла Европа. Президентът Noël Essers изброява предимствата на това сътрудничество: „При голямото предлагане на транспортни услуги е лесно да бъде намерен подходящия доставчик на услуги, дори и когато човек пътува толкова много в чужбина, колкото ние. Вече можем да елиминираме почти изцяло скъпоструващите празни курсове. Ние приемаме особено благосклонно това, че TimoCom отдава голямо значение на сигурността, без значение дали става дума за достъп до софтуера или за проверка на доставчиците на услуги“.


Марсел Фрингс, главният представител на TimoCom, се радва, че H.Essers са били убедени от продуктите и услугите: „Ние искаме непрекъснато да разширяваме това сътрудничество. Следващата стъпка е свързването на системата за управление на транспорта чрез TC Connect с TC Truck&Cargo®, за да могат диспонентите да въвеждат по-ефективно и по-бързо. Сътрудничеството с H.Essers е такова, каквото би трябвало да бъде, от полза и за двете компании с поглед към бъдещето.“


Допълнителна информация за TimoCom и H.Essers можете да намерите на www.timocom.com или www.essers.com.

Пресинформация Контакт

Communications

TIMOCOM GmbH

Timocom Platz 1

DE-40699 Erkrath

+49 211 88 26 59 24
Съгласен съм този сайт да използва „бисквитките” за анализ, персонализирано съдържание и реклама.