TIMOCOM Logo

JavaScript е забранен във вашия браузър.

Функционалността на този уебсайт е намалена. За да се увеличи обхвата, моля разрешете временно JavaScript в настройките на браузъра си.

Юбилейната година е повод за равносметка

Дюселдорф, 28. юни 2007 – за TimoCom Soft- und Hardware GmbH са изминали 10 успешни години! През това време, започвайки от нулата, фирмата с много бързо темпо се превръща в едно от средните предприятия. Бъдещето на TimoCom също изглежда многообещаващо: Новата Online-версия на Борсата за товари и товарни пространства TimoCom TRUCK & CARGO® е водеща на пазара в цяла Европа. Но въвеждането на нови разработки и продукти гарантират, че силата на това предприятие ще продължи да нараства!

Пълен камион в едната посока – празен обратно. Това е кошмарът на всеки диспонент - все пак „празните” километри са скъпи, безполезни и натоварват околната среда! За да се предотврати това, през 1997 година опитни специалисти и спедитори с дългогодишен опит в бранша решиха да осъществят на дело една вълнуваща идея: разработката на софтуер, благодарение на който изравняването на съотношението на предлатането на товари и товарни пространства няма повече да бъде само пожелание. Така се създаде TimoCom TRUCK & CARGO®, междувременно станала лидер на пазара за товари и товарни пространства в Европа!

От въвеждането на TimoCom TRUCK & CARGO® на пазара TimoCom има впечатляваща история на успеха! След 10 години предприятието наброява 148 сътрудници и през 2006 година постига оборот 23.3 милиона евро. Понастоящем повече от 67.000 потребители от общо 44 европейски страни прибягват до това полезно средство за оптимизиране на своята диспозиция, на ден въвеждат в системата до 172 000 актуални оферти за товари и товарни пространства !

Йенс Тиерман, управител на TimoCom Soft- und Hardware GmbH, подчертава: „Този юбилей ни показва, че правилно сме разработили стратегията си според, която в центъра са поставени интересите на клиентите.Винаги задълбочено подхождаме към проблемите на потребителите! Като резултат те получават решение, подходящо за техните индивидуални потребности, в резултат на което винаги могат по-бързо и ефективно да използват капацитетите си! “

В транспортния бранш вече би било немислимо да отсъства лидер на пазара като TimoCom. В Европа сътрудничеството става все по-тясно, транспортът ще добива все по-голяма сила и важността на модерните транспортни технологии ще става все по значима! TimoCom и за вбъдеще ще продължи да се ориентира към тенденциите и да утвърждава предимствата си спрямо конкуренцията. Йенс Тиерман: „Ние винаги сме в движение и като резултат имаме добри позиции на пазара, така че да продължим успешно по-нататъшното си развитие.”

Пресинформация Контакт

Communications

TIMOCOM GmbH

Timocom Platz 1

DE-40699 Erkrath

+49 211 88 26 59 24
Съгласен съм този сайт да използва „бисквитките” за анализ, персонализирано съдържание и реклама.