TIMOCOM Logo

JavaScript е забранен във вашия браузър.

Функционалността на този уебсайт е намалена. За да се увеличи обхвата, моля разрешете временно JavaScript в настройките на браузъра си.

Цифрите казват повече от хиляда думи

TimoCom показа на transport logistic 2015 IT решения, които си заслужават

TIMOCOM Пресинформация – Актуална информация

TimoCom показа на transport logistic 2015 IT решения, които си заслужават

Качеството, както и количеството, от 18 години са основното, което фирма TimoCom предлага. И това дава отражение върху технологичния и икономически прогрес на IT доставчика. Затова не е чудно, че софтуерната фирма с най-голямата транспортна платформа в Европа и допълнителните продукти и услуги, които предлага, се е установила през последните години като пазарен лидер. Без съмнение за този успех допринасят и над 100.000 потребители, които ежедневно имат достъп до 450.000 оферти за товари и товарни обеми. Тази години посетителите на панаира за транспорт и логистика в Мюнхен могат отново да се убедят колко незаменими са тези решения поотделно и заедно за успеха на собствените им фирми.

От 5 до 8 май 2015 г. TimoCom ще презентира продуктите, които си заслужават, на всички, които имат интереси в областта на транспорта. През този период TC Truck&Cargo®, TC eBid®, складовата борса и TC eMap® ще могат да бъдат тествани на различни работни станции. В допълнение ще бъдат представени и нови функции, нови доставчици на телематични услуги, единствени по рода си IT решения и услуги „made in Germany“. Главният представител Марсел Фрингс е оптимист, че тазгодишните новости в бранша ще си струват за посетителите: „Ние предлагаме продуктова гама, която не може да бъде надмината по отношение на актуалност, обхват и разнообразие. Името TimoCom е синоним на сигурност и ефективност в цяла Европа и ние с удоволствие ще демонстрираме това на посетителите на панаира, като го подкрепим с многобройни данни.“

За професионалистите в транспортния бранш е задължително да посетят щанд 317/418 в палата A5. Спедитори и превозвачи, а също и производители и търговци, както и доставчици на транспортни и логистични услуги, които се интересуват от офертите - всички са добре дошли да се запознаят още от сега с бъдещите продукти.

Автор:

Ася Цонкова

TIMOCOM на:

Пресинформация Контакт

Communications

TIMOCOM GmbH

Timocom Platz 1

DE-40699 Erkrath

+49 211 88 26 59 24

Транспортенлексикон – Транспортенлексикон – Отговор на тема Транспорт

Съгласен съм този сайт да използва „бисквитките” за анализ, персонализирано съдържание и реклама.