TIMOCOM Logo

JavaScript е забранен във вашия браузър.

Функционалността на този уебсайт е намалена. За да се увеличи обхвата, моля разрешете временно JavaScript в настройките на браузъра си.

Фирмата продължава положителното развитие от 2007 г във всички области.

Düsseldorf, 18.06.2008 г. – Постоянният растеж на TimoCom Soft- und Hardware GmbH се доказва чрез внушителни цифри. Както през 2007 г., така и за годината досега е постигнато значително нарастване във всички фирмени дейности. Изключително положителните резултати показват, че предприятието продължава по пътя на успеха.

По-висок оборот, повече клиенти, по-голям екип и силно завишен борсов обем: Международната борса за товари и товарни обеми TimoCom TRUCK & CARGO® може да се похвали с измерими успехи.
Дори само повишаването на оборота през последната година е впечатляващо: През 2007 г. беше достигнат оборот от 30.9 милиона евро, което представлява процентен ръст спрямо миналогодишния оборот от завидните 33%.
През 2007 г. значително се покачи и броят на постоянните клиенти: успоредно с това TimoCom видно разшири и предлагания асортимент от оферти за товари и товарни обеми.

Текущата стопанска година показва, че лидерът на пазара в Европа и през 2008 г. ще може да постигне миналогодишния си успех. За първото тримесечие на тази година беше доказано ново увеличение на броя на клиентите от 4.4% спрямо и без това положителната тенденция от 2007 г. Общият обем на борсата, белязан от нарастване с 14.2% за първите три месеца, бележи значително развитие в сравнение с предходния период. Завидно е и увеличението в броя на служителите: Към момента във фирмата работят 180 души, като това представлява 16.7% повече от миналата година. Една изключително положителна тенденция, която се задържа и в момента и утвърждава реномето на TimoCom като добър работодател.

Причините за успеха на предприятието се крият най-вече в изключително високия стандарт за качество, многообразието от оферти за товари и товарни обеми, както и надеждността на борсата. Освен това ясният ценови модел и редовното въвеждане на иновативни допълнителни услуги, например транспортния списък TC Profile®, звучат много убедително. „.
Това са добри изгледи за фирмата, която се стреми да разширява и укрепва позициите си в дългосрочен план – защото кривата на растежа е насочена само нагоре.

Пресинформация Контакт

Communications

TIMOCOM GmbH

Timocom Platz 1

DE-40699 Erkrath

+49 211 88 26 59 24
Съгласен съм този сайт да използва „бисквитките” за анализ, персонализирано съдържание и реклама.