TIMOCOM Logo

JavaScript е забранен във вашия браузър.

Функционалността на този уебсайт е намалена. За да се увеличи обхвата, моля разрешете временно JavaScript в настройките на браузъра си.

Успешна първа година: TC eBid®-отличен старт

Дюселдорф, 2010-10-22. Годишнината ще бъде отбелязана тази година в TimoCom Soft- und Hardware GmbH: TC eBid®-онлайн платформата за транспортни търгове в цяла Европа, е на пазара от една година - и е много успешна.

Миналата година TimoCom се впусна в непозната територия с развитието на TC eBid®: като пазарен лидер сред Европейските борси за товари и товарни обеми, фирмата беше активна на спот пазара с продукта си TC TruckCargo®. Въпреки това, TimoCom видя нарастващото търсене на нейните клиенти за сключване на дългосрочни договори. Следователно TC eBid® е разработена, за да предложи на клиентите на TimoCom повече бизнес потенциал.

Добрите перспективи продължават
Миналата оценка се оказа вярна. Междувременно TC eBid® се превърна в много използвано приложение от товародатели от търговията и промишлеността, както и спедитори. От началото на онлайн платформата от миналия октомври до август тази година, повече от 3100 транспортни търгове, бяха предложени чрез TC eBid®- Тенденцията е за увеличаване! Сред тях са поръчки от Trinkgut или La Martiniquaise във Франция, както и водещите европейските доставчици на логистични услуги, като например Dachser.
Клиентите на TimoCom , които използват TC eBid ® вършат правилните неща. Това е, което BMEnet, дъщерно дружество на BME (Bundesverband Materialwirtschaft, Einkauf UND Logistik e.V. - Асоциация Управление на материалите, закупуване и логистика - AMMPL) също казва. TimoCom е награден от BMEnet за TC eBid ® с печата на одобрение за товарни постижения - само шест месеца след като стартира платформа

Лесно и и ефективно
Предимството на TC eBid® е неговото удобство за потребителя. Товародателите с техните онлайн търгове за товари могат да достигнат едновременно до 30 000 проверени транспортни доставчици от цяла Европа, които в замяна да представят своите оферти за тези търгове. Най-важното е: участниците в търга не могат да видят, прадложенията един на друг - предотвратявайки по този начин ценовата война. Практически: сложни таблици, остарели адресни директории или продължителни телефонни разговори са нещо от миналото за всички участници. Целият процес е електронен и документиран ясно и разбираемо. Фирмата непрекъснато работи по програмата, така че тя най-добре да отговаря на непрекъснато променящите се нужди на своите потребители. Като им осигори, че търговете ще са по-лесни, по-бързи и по-удобни за публикуване. Необходимите подобрения са вече планирани за следващата година.

Пресинформация Контакт

Communications

TIMOCOM GmbH

Timocom Platz 1

DE-40699 Erkrath

+49 211 88 26 59 24

Транспортенлексикон – Транспортенлексикон – Отговор на тема Транспорт

Съгласен съм този сайт да използва „бисквитките” за анализ, персонализирано съдържание и реклама.