TIMOCOM Logo

JavaScript е забранен във вашия браузър.

Функционалността на този уебсайт е намалена. За да се увеличи обхвата, моля разрешете временно JavaScript в настройките на браузъра си.

Увеличен процент на сполучливите сделки с новата функция на борсата за товари

Düsseldorf, 15.08.2008 г. – Ефективните помощни средства са A и O на една успешна диспозиция. Затова експертите полагат всички усилия за последователно усъвършенстване на TimoCom TRUCK & CARGO®. Последното нововъведение ще бъде представено от TimoCom Soft- und Hardware GmbH от 25.09. - 02.10.2008 г. на „Международното изложение за товарни автомобили ІАА“ в Хановер.

Когато Международното изложение за товарни автомобили отвори врати за 62 път в края на септември 2008 г. не трябва да липсват успешно развиващите се предприемачи. Тук спедитори и превозвачи от цяла Европа ще имат възможност да получат представа за тенденциите на развитие в бранша. Посещението на борсата за товари и товарни обеми, която има водеща роля на пазара, си заслужава във всички случаи. Който все още не познава програмата TimoCom TRUCK & CARGO® може да се запознае интензивно с нейния принцип на действие. А който вече е клиент на TimoCom, трябва да се радва на възможността да научи как може да продължи да оптимира диспозицията.

Новостта на TimoCom на Международното изложение за товарни автомобили ІАА: Търсенето на райони. На щанд B 64 в палата 13 предприятието представя нова функционална възможност на борсата за товари. На дванадесет работни места за РС заинтересованите могат да проверят в реален режим на работа как още по-бързо да намерят специфичните за дадено място оферти. Какво се крие зад това? С новия метод клиентите могат да разширят търсенето на товари и/или камиони върху определен район. Оферти в радиус до 200 км около избрания начален и краен пощенски код се взимат под внимание в списъка на сполучливите сделки - в зависимост от индивидуалното предварително задание на потребителя.

Това е многообещаващ модул не само за местоположения в един регионален триъгълник!

Спедиторите и превозвачите, които и за в бъдеще искат да са с една решителна крачка пред своите конкуренти, не трябва да пропуснат презентацията на TimoCom в Хановер. Директно на място могат да се определят направленията за четириседмична безплатна тестова фаза. По време на този необвързващ тест предприемачите от спедиторския бранш от всяка европейска страна могат да се запознаят с борсата за товари и товарни обеми; програмата с всички нейни функции е пригодна за реален режим на работа.

Тези, чиито график за съжаление не позволява лично посещение на щанда на TimoCom на „Международното изложение за товарни автомобили IAA“, могат да намерят интересна информация за Номер 1 на борсите за товари и товарни обеми на началната Интернет-страница www.timocom.com .

Пресинформация Контакт

Communications

TIMOCOM GmbH

Timocom Platz 1

DE-40699 Erkrath

+49 211 88 26 59 24
Съгласен съм този сайт да използва „бисквитките” за анализ, персонализирано съдържание и реклама.