TIMOCOM Logo

JavaScript е забранен във вашия браузър.

Функционалността на този уебсайт е намалена. За да се увеличи обхвата, моля разрешете временно JavaScript в настройките на браузъра си.

Увеличаване на прозрачността, намаляване на работата

Скоростта и гъвкавостта са двата основни фактора в питейната индустрия.Непредвидимоста на сезона представя истинско предизвикателство и прави съществуващата логистична система нежелана.Паул Ахман, логистичен менажер в Trinkgut е един от най-големите специалисти в областта на напитките също знае това:”В дистрибуцонната логистика ние разчитаме на мобилни доставчици които могат да се оправят в пикови ситуации,като например бизнесът през лятото когато барбекютата и спортните събития неимоверно се увеличават.В миналото това търсене ни костваше повече време и усилия.Именно в това се изразява помощта на електронната платформа TC eBid® представена от доставчика на електрони услуги Timocom”

Trinkgut Deutsche Getränke-Holding GmbH e верига за напитки от типа cash-and carry от Northine-Westphalia базирана в Krefeld.С повече от 4100 човека персонал компанията генерира продажби през 2009г. за 516 милиона евро.Годишно превозва повече от 26 милиона напитки като 8 милиона от тях са до представителствата.Цялата организация се осъществява от Ахман в централата Krefeld.От друга страна дистрибуцонната логистика се осъществява от външни доставчици на услуги. TC eBid® е един нов инструмент специално за този сектор,който многократно намалява и оптимизира работата.Този продукт беше разработен от базираната в Дюселдорф фирма TimoCom Soft- und Hardware GmbH, която предлага на пазара и ТС Truck&Cargo® една от водещите борси за товари и товарни обеми.

Удобен процес с улеснено попълване на формулярите

Питейният специалист публикува търгове в платформата на Timocom от декември 2009 за сключване на дългосрочни договори.Тои публикува 30 търга за един месец предимно за територията на Германия, като покани за участие в тях предишнитe си доставчици за които участието в търга е безплатно.Заинтересованите страни получават всичката и необходима информация чрез платформата TC eBid® ,като по този начин сложните таблици,тел обаждания остават в миналото.Чрез тази нова платформа целият процес се осъществява по електронен път лесно и разбираемо.

Възможностите за анализиране и филтриране осигуряват по-голяма успеваемост

Сключването на договори вследствие на търга значително се увеличава.Това е един вид разузнаване на пазарните цени за избиране на доставчик.От друга страна за Ахман е важно да намери и най-подходящия доставчик. ”Огромният обем и тежест на напитките изискват специфични транспортни доставчици.Но ние можем да ги изберем тях още от самото начало,така че за участие в търга да допуснем само такива които ни вършат работа”
Също така е важно да се отбележи: ”Не цената е най-важна за нас а също така качеството,сигурността,гъвкавостта и добрите препоръки са не по-малко важни”
Можете да търсите бизнес партньори чрез модула TC Profile от програмата съдържащ около 30.000 профила на транспортни и спедиторски фирми от цяла Европа.Разполагате и с модул за маршрути с който можете да търсите най-бързия и евтин път.Лесното обслужване също допринесе за убеждаването на логистичните експерти от Trinkgut: ”TC eBid® затвори дупката между трудните за разбиране таблици и сложните компютърни програми”. Най-модерните IT технологии служат за да ни докажат ,че не само са лесни за използване,но и сигурни.

Помощ за правилното определяне на пазарната цена

Hаправения в последствие извод от Ахман е положителен.Тои обобщи: ”TC eBid® е мъдрият избор за сключване на договори.Лесни и разбираеми процедури по търговете с много полезна информация е точно това от което имаме нужда.Ние спестихме време и средства,като постигнахме по-добри резултати от преди това.Програмата създава големи перспективи за нас Trinkgut.”

Пресинформация Контакт

Communications

TIMOCOM GmbH

Timocom Platz 1

DE-40699 Erkrath

+49 211 88 26 59 24

Транспортенлексикон – Транспортенлексикон – Отговор на тема Транспорт

Съгласен съм този сайт да използва „бисквитките” за анализ, персонализирано съдържание и реклама.