TIMOCOM Logo

JavaScript е забранен във вашия браузър.

Функционалността на този уебсайт е намалена. За да се увеличи обхвата, моля разрешете временно JavaScript в настройките на браузъра си.

С TimoCom KEP-секторът е още по-ефективен на път!

Дюселдорф, 2009-06-17 –TimoCom Soft- und Hardware GmbH представи ново и безплатно KEP програмно разширение за всички TimoCom потребители.

 


Дюселдорф, 2009-06-17 –TimoCom Soft- und Hardware GmbH представи ново и безплатно KEP програмно разширение за всички TimoCom потребители.

През последните 12 години, ориентираните към клиентите от транспортния бранш иновации са били движещата сила към успеха на дюселдорфската компания TimoCom. Благодарение на функциониращата в европейски мащаб водеща борса за товари и свободни товарни обеми TimoCom TRUCK & CARGO®  около 75 000 потребители от 44 европейски държави печелят от близо 230 000 ежедневно обновяеми оферти за товари и складови пространства.

 

Тази, колкото ефективна толкова и удобна за потребителя, програма сега се надгражда с едно практично предложение за професионалистите от KEP сектора. С една функция, която благодарение на допълнителните полета за въвеждане на данни, прави работата на всички организации, занимаващи се с експресни доставки, не само недвусмислено по-лесна, но и по-комфортна и ефективна. Така още при даването на заявката за товара могат да бъдат определяни конкретни времеви периоди за товарене и разтоварване, респективно може точно да бъде указван часа. Освен възможността за посочване на желаните времеви периоди, поръчките също така могат да бъдат декларирани като специални превози. От друга страна, при преглеждането на товарите, потребителят сега може да избере едно допълнително поле за специални превози и да филтрира офертите по този критерий. Това са реални предимства за потребителите, заедно с които печели и TimoCom като квалифициран партньор в сектора на "бързите превози".

Директорът на бизнес отдела Андреас Мьоленбек се радва на нововъведението и изтъква вътрешнофирмената политика на управление на идеите като специалния коз на TimoCom: „Конкурентното ни предимство се дължи освен на способността ни за ориентиране в потребностите на клиентите и разбирането на глобализацията, така и по-специално на стремежа на нашата компания към иновации. Новата функция е добър пример за това.” Мьоленбек обещава допълнителни нововъведения и в бъдеще: „Нашите клиенти могат да бъдат сигурни: TimoCom планира още много нови и атрактивни предложения и за в бъдеще.”

Пресинформация Контакт

Communications

TIMOCOM GmbH

Timocom Platz 1

DE-40699 Erkrath

+49 211 88 26 59 24
Съгласен съм този сайт да използва „бисквитките” за анализ, персонализирано съдържание и реклама.