TIMOCOM Logo

JavaScript е забранен във вашия браузър.

Функционалността на този уебсайт е намалена. За да се увеличи обхвата, моля разрешете временно JavaScript в настройките на браузъра си.

Със 75 нови служители компанията бележи увеличаване на персонала с около 37 % за 2009 г.

Дюселдорф, 29.01.2010 г. – Новата година за TimoCom Soft- und Hardware GmbH започва с това, с което свърши старата: с нови назначения! Европейският пазарен лидер между борсите за товари и товарни обеми си поставя за цел и занапред да предоставя най-добро обслужване на постоянно нарастващия брой потребители на съответния им роден език.

Това, че във времена, които икономически са повече от провокиращи, понятията „съкращение на работните места” или „непълен работен ден” са непознати за една средноголяма компания, е нещо наистина забележително. Толкова по-забележително трябва да изглежда за непосветените увеличаването на броя на служителите в TimoCom: само през миналата година в Дюселдорф и във филиалите в Полша, Чехия и Унгария бяха назначени общо 75 нови служители, владеещи няколко езика, а през януари към екипа директно се присъединиха четирима нови членове. Това означава нарастване на броя на служителите за 2009 г. с около 37% в сравнение с предишната година. Наред с новите назначения компания обучава свои собствени млади кадри, за което миналата година бе отличена със „Сертификат за насърчаване на млади кадри“ от Федералната агенция по труда.

В средата на 90-те години TimoCom започна дейността си като скромна фирма с персонал от 4 човека, но затова пък със съответната доза ентусиазъм, ноу-хау и смелост. Междувременно доставчикът на международни транспортни услуги се превърна в европейски пазарен лидер между борсите за товари и товарни обеми. Хитът TC Truck&Cargo® бе допълнен през октомври 2009 г. с платформата за търгове за превоз в цяла Европа TC eBid®.

Зад успеха стои динамичен, мотивиран и преди всичко международен екип. „Само през 2009 г. TimoCom успя да създаде сигурност за 75 нови членове на екипа и техните семейства. И докато политиците блъскат главите си над това как да се ускори сближаването в Европа, в TimoCom европейското обединение вече е постигнато. Нашите продукти могат да бъдат ползвани в 44 европейски страни на 24 езика. Поради това нашата компания е истински топилен тигел за културите. Използваме тази реализирана интернационалност като фактор на успеха за TimoCom“, казва Ралф Бройер, директор „Човешки ресурси” в TimoCom.

Компанията гледа оптимистично и в бъдещето: за 2010 г. се очаква по-нататъшно нарастване на оборота, броя на клиентите и служителите.

 

 

 

Пресинформация Контакт

Communications

TIMOCOM GmbH

Timocom Platz 1

DE-40699 Erkrath

+49 211 88 26 59 24

Транспортенлексикон – Транспортенлексикон – Отговор на тема Транспорт

Съгласен съм този сайт да използва „бисквитките” за анализ, персонализирано съдържание и реклама.