TIMOCOM Logo

JavaScript е забранен във вашия браузър.

Функционалността на този уебсайт е намалена. За да се увеличи обхвата, моля разрешете временно JavaScript в настройките на браузъра си.

Спедиторска фирма Клейлинг използва оптимално капацитета си чрез борсата за товари

Немско-френски клиент на TimoCom от самото начало

TIMOCOM Пресинформация – Актуална информация

Френската спедиторска фирма Клейлинг

Ако трябва бързо да намерите подходящи транспортни оферти, всички пътища минават през доставчика на транспортни услуги TimoCom. Това важи и за немско-френската спедиторска фирма Клейлинг с нейните две юридически независими централи в Брайзах на Рейн и Алголсхайм във френски Елзас. Повече от 13 години е клиент на лидера сред борсите за товари и товарни обеми в Европа и от самото начало ползва потенциала на онлайн платформата TC Truck&Cargo®. Чрез нея диспечерите намират многобройни международни оферти за товари и транспортни средства. Като член на ASTRE те освен това използват и вътрешната борса на Европейския съюз за транспорт в рамките на борсата за товари.

 

Френската спедиторска фирма Клейлинг е семейно управлявано предприятие с над 70 превозни средства и 42-годишен опит в бранша. Освен въздушен и морски транспорт продуктовото портфолио предлага и комплексна палитра от международни транспортни и логистични услуги. За оптимално използване на товарните автомобили диспечерите редовно прибягват до офертите за товари и товарни обеми на TimoCom в цяла Европа. Тиери Лайдемер, генерален директор на Клейлинг знае съвсем точно защо е избрал доставчици на платформи за възлагане: „TimoCom беше за нас още тогава една от първите борси за товари и товарни обеми в Германия. Освен това съотношението цена-качество беше много изгодно и ние имахме възможност да търсим и предлагаме  автомобили в немскоезичните страни и в цяла Европа. Въз основа на многото оферти ние можахме да стъпим здраво в Германия и Източна Европа и да избягваме празните курсове.

Освен това като член на групата ASTRE ние можем бързо да намираме подходящи оферти чрез вътрешната за съюза борса в рамките на TC Truck&Cargo®.“

 

Сигурността е още един плюс

За Лайдемер темата сигурност също е решаваща: „В нашия бизнес ние трябва да реагираме своевременно и бързо да намерим надежден бизнес партньор. Това добре се получава при TimoCom, където доставчиците на услуги и достъпът до софтуера се проверяват. Освен това там в „най-лошия случай“ има услуга събиране на дългове, която може да възстанови за нас липсващите пари. За щастие до сега не сме имали такава потребност, но това, че можем да ползваме такава услуга, е успокоително. Регистрацията в TimoCom допринася за нашето развитие и създава доверие в нашите клиенти. Тъй като имаме високи изисквания към качеството, това е полезно и за нашия нов бизнес."

 

Също и главният представител на TimoCom Марсел Фрингс е доволен, че бизнес отношенията със спедиторската фирма съществуват от толкова дълго: „Фирми като Клейлинг ни насърчават, че действаме правилно. Ние бихме желали да подпомагаме потребителите във всяко едно отношение, за да направим тяхното ежедневие колкото е възможно по-лесно. Ето защо ние вече предлагаме и мобилен достъп до нашите програми. Също и за в бъдеще ние бихме искали да останем оптималният доставчик за Клейлинг.

Автор:

Ася Цонкова

TIMOCOM на:

Пресинформация Контакт

Communications

TIMOCOM GmbH

Timocom Platz 1

DE-40699 Erkrath

+49 211 88 26 59 24

Транспортенлексикон – Транспортенлексикон – Отговор на тема Транспорт

Съгласен съм този сайт да използва „бисквитките” за анализ, персонализирано съдържание и реклама.