TIMOCOM Logo

JavaScript е забранен във вашия браузър.

Функционалността на този уебсайт е намалена. За да се увеличи обхвата, моля разрешете временно JavaScript в настройките на браузъра си.

Синергията отразява близкото сътрудничество на транспортния пазар

Düsseldorf, 2010-05-26 – ASTRE (Association des Transporteurs Européens), една от най-големите транспортни асоциации във Франция и TimoCom, една от водещите борси за товари и товарни обеми, ще си сътрудничат за в бъдеще. Споразумението за сътрудничество беше подписано на 2010-05-18. Чрез това сътрудничество, ASTRE ясно потвърди своята Европейска ориентация като е убедена, че по този начин ще увеличи активите си.

Организацията ASTRE е основана през 1992 и бързо е нараснала в Европа. В момента в нея са включени 160 средно големи фирми и независими транспортни превозвачи от различни Европейски държави с над 290 адреса. Основния бизнес на 14.500-те членове е основан на извършването на пълен или частичен транспорт както и малки пратки. Като в допълнение ASTRE е отговорна за собствената си палетна мрежа PALETTE SYSTEM,която работи съвместно с ONLINE Systemlogistik.

Предимствата от сътрудничеството

В благодарение на това, че ТС Truck&Cargo®, е международно ориентирана, TimoCom е интересен и обещаващ партньор за ASTRE и нейните членове. Двете взаимно печелят от техният международен опит. ASTRE желае да увеличи своето влияние в северно Европейските страни. В резултат на сътрудничеството с TimoCom членовете на организацията получават специални условия. Президента на ASTRE, Jean-Claude Pla добави: ”Като една от най-големите транспортни организации във Франция и Европа ние искаме да си сътрудничим с една от най-големите интернационални борси за товари и товарни обеми. Ето защо сме твърдо убедени в сътрудничеството си с TimoCom. В трескавото ежедневно планиране използването на борсата не само улеснява работата, но и спестява разходи. Нашите членове печелят от многото различни оферти предлагащи се от борсата за товари и товарни обеми ТС Truck&Cargo®. По този начин те могат бързо и ефикасно да увеличат своите капацитети. Това което допринесе най-много за нашето сътрудничество беше високата сигурност предлагана от TimoCom.” Общо, дневно се предлагат до 230.000 оферти за цяла Европа от 75.000 потребителя


Именно в това сътрудничества TimoCom вижда голяма възможност за утвърждаването си на Френския пазар и спечелването на нови клиенти. Главният представител на TimoCom Marcel Frings, сподели: ”Членовете на ASTRE печелят от използването на нашата борса, но те помагат и на развитието на нашата фирма. Със сигурност ще бъдем по-успешни на Френския пазар. Това е едно печелившо сътрудничества за всички участници в него.Всеки един печели, както ASTRE така и TimoCom.”

Пресинформация Контакт

Communications

TIMOCOM GmbH

Timocom Platz 1

DE-40699 Erkrath

+49 211 88 26 59 24
Съгласен съм този сайт да използва „бисквитките” за анализ, персонализирано съдържание и реклама.