TIMOCOM Logo

JavaScript е забранен във вашия браузър.

Функционалността на този уебсайт е намалена. За да се увеличи обхвата, моля разрешете временно JavaScript в настройките на браузъра си.

Сега оферти за товари и превозни средства чрез мобилен телефон!

Ново - TimoCom предлага безплатно услуга "TimoCom to go "!

От 2011-04-05, TimoCom Soft- und Hardware GmbH предлага на своите потребители на борсата за товарни и превозни средства на TC Truck&Cargo® нова услуга "TimoCom to go": тук те могат да получат информация чрез мобилен телефон за текущи оферти за товари и превозни средства, без значение къде се намират. След като тази услуга бе успешно тествана в Чешката република, сега ще бъде разширена за цяла Европа.


Кой не е запознат със ситуацията, да е извън офиса си и да му се налага да намери подходящ товар за връщане в кратък срок? Обаче нямате TC Truck&Cargo®, и няма наблизо достап от където можете да се свържете с програмата. В такива случаи, потребителите на TimoCom получават информация непосредствено чрез сервизен номер. Там те се информират от нашите служители на собственият им език за настоящите оферти за товари и превозни средства.


Сигурноста на връзката на потребителя е възможна без компютър

Така че TimoCom клиентите могат да използват тази услуга в съответствие с нашата политика за сигурност, има само няколко неща, които трябва да бъдат взети предвид: първо, трябва да знаете Вишият TimoCom ID и User ID. След това клиента позвънява на телефон +36 22 51 59 61 от оторизирания си мобилен телефон, като предварително трябва да се увери, че на номерът му е видим и че същият мобилен телефон е регистриран в транспорта директория TC Profile®на TimoCom. След бърз преглед, служител говорещ родният Ви език е на Ваша разположение. Коментар на маркетинг директора Christof Thesinga за иновацията: "Независимо от ситуацията в която нашите клиенти се намират, ние им помогне, защото услугата е наш основен приоритет. Дори и тук с тази нова възможност, е важно за нас да отговорим на запитванията на нашите клиенти за текущи оферти за товари и превозни средства бързо и сигурно на родният им език. Както обикновено, ние предлагаме тази услуга на нашите клиенти безплатно на 24 европейски езици. С TimoCom Assist, нашият инкасов отдел за събиране на вземания, а сега и "TimoCom to go" клиентите използващи нашата програма получават още една добавена стойност."
 

Пресинформация Контакт

Communications

TIMOCOM GmbH

Timocom Platz 1

DE-40699 Erkrath

+49 211 88 26 59 24
Съгласен съм този сайт да използва „бисквитките” за анализ, персонализирано съдържание и реклама.