TIMOCOM Logo

JavaScript е забранен във вашия браузър.

Функционалността на този уебсайт е намалена. За да се увеличи обхвата, моля разрешете временно JavaScript в настройките на браузъра си.

Просто "предлагаме повече":

Кой никога не е спирал за закуска или освежаване на "бензиностанция" или на "будка на ъгъла"? Наред с другите неща, търговеца на едро Lekkerland гарантира, че можем да се радваме на тези услуги навсякъде и по всяко време чрез своите иновационни системи за логистика. Lekkerland е използвал TC eBid®, Европейската тръжна платформа почти една година за лесно и бързо търсене на подходящи доставчиците на логистични услуги.

Всичко, от един източник
Lekkerland Deutschland GmbH & Ко KG гарантира, че 59 100 пунктовете за доставка само в Германия, като магазини бензиностанции, павилиони, магазини тютюн и напитки се предлагат на пазара с пълна гама от тютюневи изделия, сладкарски изделия, напитки, хранителни и нехранителни обекти храни. Има 131 450 точки на продажба в Европа.

В момента 434 товарни автомобили, микробуси и хладилните превозни средства, са заети в Германия. През 2009 г. Lekkerland Deutschland постигна оборот от 6,720 милиарда евро. Над 3500 служители в 16 логистични центрове в Германия гарантират, че не само клиентите получават стоките, но ги получава "навреме" и здрави. Това изисква по-фина смесица от основна логистична компетентност, търговия на едро и услуги.

Кооперациите
Lekkerland си сътрудничи с други доставчици на услуги - и компанията идентифицирайки ги чрез нашата онлайн тръжната платформа TC eBid®. Този практичен инструмент е на пазара от октомври 2009 година. Той е разработена в Дюселдорф от компанията TimoCom Soft-UND Hardware GmbH, която предлага на европейския пазар водещата борса за товари и товарни обеми TC Truck&Cargo® на спот пазара.

Намалява процесуалните разходи, постига прозрачност
От ноември 2009 г. Lekkerland печели от използването на TC eBid® програмата Фирмата се вазползва максимално от потенциала и сигорноста на онлайн платформата за търгове, като например регионални маршрути между отделните логистични центрове и международни маршрути. Също така за пресни продукти, удобството лесно да установи подходящи партньори за хладилен транспорт, благодарение на подробня избор на доставчици в TC eBid®.

Heiko Schreck, Lekkerland AG & Co. KG's Head of Inbound Logistics: “TC eBid® отговаря в пълна степен на нашите изисквания: използването на софтуера е просто и прагматично. Ние можем да поставим нашият търг според нашите нужди само с няколко стъпки. Процесът гарантира, че ние ще получим съответните резултати. Всичко е лесно и напълно онлайн - което пести хартия и това означава, че работим по-икономично ".

В благодарение на TC eBid®, фирмите който публикуват търгове получават оптимизиран списък от оферти. Пълната тръжна процедура е електронена и лесно разбираема и документирана в Excel. В края на всеки търг, системата предоставя резултатите от съответните оценки и създава полезни отчети.

Г-н Schreck е убеден в неговите предимства:
"Ние разчитаме на бизнес партньори, които отговарят на нашите стандарти за качество, за нашите поръчки. С помоща на TC eBid®, ние вече намерихме различни доставчици на услуги, с които съвместно формирахме нови дългосрочни кооперации. Чрез тази тръжна процедура ние спестихме време и пари. Дори повече, с TC eBid® ние получихме отражение на настоящата ситуация на пазара по отношение на наличност на превозно средство и цена. "

Пресинформация Контакт

Communications

TIMOCOM GmbH

Timocom Platz 1

DE-40699 Erkrath

+49 211 88 26 59 24
Съгласен съм този сайт да използва „бисквитките” за анализ, персонализирано съдържание и реклама.