TIMOCOM Logo

JavaScript е забранен във вашия браузър.

Функционалността на този уебсайт е намалена. За да се увеличи обхвата, моля разрешете временно JavaScript в настройките на браузъра си.

Партньор с дългогодишен опит във веригата за доставки P&O Ferrymasters се доверява, на лидера на европейския пазар TimoCom.

Остана доволен от теста

TIMOCOM Пресинформация – Актуална информация

TimoCom - TC Truck&Cargo® - Препоръки: P&O Ferrymasters

и вече от пет години доставчикат на логистични услуги за Европа P&O Ferrymasters използва онлайн платформата на TimoCom за обмен на товари и превозни средства TC Truck&Cargo® в своя полза. 80 000 товарни оферти са били публикувани ежегодно на онлайн платформа до момента - тенденцията е за увеличение.

P&O Ferrymasters принадлежи на P&O Ferries - водеща ферибота компания в Европа според World Travel Awards 2010. В компанията работят 600 души при 27 стратегически места в 13 европейски страни. Интермодалният транспорт зависи от решенията на tailor-made експерта . Тук, за различните видове на транспорт, като фериботи и товарни автомобили се използва обработка на товари без да неопходима смяна на режима.


Сигурност, качество и много допълнителни услуги

"Ежедневната употреба на електронния обмен на товари е най-бързият начин за организация на дневният график, който спестява не само работа, но също така и разходи. Ние се вазползваме от многото проверени международни доставчици на услуги в TC Truck&Cargo® и по този начин можем да се осигури гладък преход по транспортната верига от морето към автомобилния транспорт " казва Herman Braam, директор управление на товари и превози в P&O Ferrymasters.


Тук ще намерите цялата история


Пресинформация Контакт

Communications

TIMOCOM GmbH

Timocom Platz 1

DE-40699 Erkrath

+49 211 88 26 59 24

Транспортенлексикон – Транспортенлексикон – Отговор на тема Транспорт

Съгласен съм този сайт да използва „бисквитките” за анализ, персонализирано съдържание и реклама.