TIMOCOM Logo

JavaScript е забранен във вашия браузър.

Функционалността на този уебсайт е намалена. За да се увеличи обхвата, моля разрешете временно JavaScript в настройките на браузъра си.

Ново: Услугата TimoCom Identify помага за проверката на бизнес партньори

TimoCom разширява инициативата за сигурност

Дюселдорф, 27/03/2012. Сигурността е от първостепенно значение, когато става въпрос за сключване на сделки чрез онлайн борса за обмен на товари. Въпреки това, дори и на най-добрите предпазни мерки не могат да заместят задължителното търговско усърдие. С новата безплатна услугата TimoCom Identify, доставчика на IT услуги желае да подпомогне своите клиенти при проверката на техните бизнес партньори.


Доставчикът на две европейски платформи за възлагане на обществени поръчки знае добре, че сигурността формира основата за добър бизнес. Следователно TimoCom винаги инвестира в еднаква степен в областта на технологиите,персонала и сигурността. Многостепеното ниво на системата за сигурност вече е увеличена с още една степен: TimoCom Identify. Сновата услуга, IT доставчика на услуги също иска да засвидетелства пред търговските потребители своята съпричастност. "Правим много, за да гарантираме, че всичко работи гладко. С до 300,000 оферти на ден това е истинско предизвикателство. Въпреки това, всяка една поръчка има своите уникални особености. Затова трябва и клиентите да дадат своя дял, за да се проверят новите бизнес партньори във всеки отделен случай. Ако все още има известни съмнения по отношение на идентичността, нашите потребители могат да стартират идентификационна поръчка ", обясни главният представител Marcel Frings.


Играй на сигурно, чрез предварителна проверка


Всички които искат да се възползват от новата услуга на първо място трябва да се проверят потенциалният си бизнес партньор самостоятелно. В тази динамична всекидневна работа търговските проверки често се пренебрегват. Въпреки това, "да не се губи време" е погрешно отношение. Можете да намалите рисковете чрез активно вземане на мерки за противодействие. В секция "Сигурност" на www.timocom.com оператора на борсата за обмен на товарни обяснява това на което потребителите трябва да обърнат внимание. Една съществена точка е сравнението на данните на бизнес партньора с данните от фирменят профил в транспортната директория на борсата. Документите които обикновено се изискват при поръчката с нов партньор, също трябва да бъдат проверени.

Само ако все още има основателни съмнения по отношение на информацията, предоставена от ответната страна след тази предварителна проверка,трябва да се обърнете към TimoCom Identify. Съответната форма и точните изисквания могат да бъдат намерени в раздела "Сигурност" на www.timocom.com в TimoCom Identify.

След като поръчката бъде изпратена на факс +49 211 8 826 5000, или на електронна поща identify@timocom.com цялостна проверка от екипа TimoCom Identify ще бъде завършена в рамките на максимум пет работни часа.

Пресинформация Контакт

Communications

TIMOCOM GmbH

Timocom Platz 1

DE-40699 Erkrath

+49 211 88 26 59 24
Съгласен съм този сайт да използва „бисквитките” за анализ, персонализирано съдържание и реклама.