TIMOCOM Logo

JavaScript е забранен във вашия браузър.

Функционалността на този уебсайт е намалена. За да се увеличи обхвата, моля разрешете временно JavaScript в настройките на браузъра си.

Нови шансове за клиентите на TC Truck&Cargo®.

Дюселдорф, 2009-10-01 г. – В европейския транспортен и логистичен бранш се появи малка сензация: От 2009-10-01 г. TimoCom Soft- und Hardware GmbH навлиза в бизнеса на дългосрочните транспортни контракти чрез платформата за публикуване на обяви TC eBid®. Тук всички участници в транспортната и логистична верига имат възможност да публикуват обяви и да предлагат оферти. Това означава: тук печелят спедиторите, превозвачите и новата целева група на промишлените и търговските клиенти.

За да може да се работи изгодно в логистичния сектор, трябва да се въведат иновации в сферата на услугите, които целенасочено и продължително да повишат конкурентноспособността на фирмите. Правило, което TimoCom е превърнала в основен принцип на дейността си. Най-добрият пример: нейната борса за товари и товарни обеми TC Truck&Cargo®, която развива дейност в цяла Европа. За много кратко време тази борса се наложи като пазарен лидер в Европа. Сега на пазара се появи нов, многообещаващ продукт на TimoCom: TC eBid®!
Продуктът е платформа за публикуване на обяви и логистично следствие от платформата за спот пазара TC Truck&Cargo®. С TC eBid® на пазара се появява продукт, който ще направи сделките с частични и комплекти товари, сключвани на базата на дългосрочни контракти между предприятията и фирмите от сферата на услугите, значително по-лесни и по-доходни. Предимствата за клиентите на TC Truck&Cargo®: Сега те могат да участват в сключването на контракти и да публикуват офертите си безплатно в TC eBid®! Това е значителна печалба преди всичко в настоящето; клиентите на TC Truck&Cargo® печелят от още по-доброто натоварване и по-високата рентабилност.

Клиентите на TC eBid® отново могат да правят дългосрочни или свързани с определен проект транспортни оферти на около 30.000 утвърдени фирми от сферата на услугите от цяла Европа. При това тези фирми-товарачи получават безплатен достъп до транспортния регистър TC Profile® за цяла Европа, както и до калкулационния модул TC eMap®.

TC eBid®, както и TC Truck&Cargo®, е особено удобна за потребителя, отличава се със сигурност и възможност за ползване на 24 езика. Както и при TC Truck&Cargo®, TimoCom е напълно неутрална при изпълнение на договора и служи само като технически посредник. Марсел Фрингс, ръководител Кий Акаунт Мениджмънт и съотговорен за TC eBid®, вижда основния фактор за успех на TimoCom в ориентацията към нуждите на клиента: „TimoCom идва от бранша, TimoCom разбира бранша. Затова ние познаваме потребностите на транспортния сектор. С TC eBid® разработихме разумно допълнение към нашата платформа за спот пазара TC Truck&Cargo®. Радваме се, че с TC eBid® можем да открием ново поле за дейност пред постоянните ни клиенти. Като цяло предлагаме на всички участници в транспортния и логистичния сектор един нов, ефективен продукт, който може да оптимира и направи по-продуктивни процесите в дългосрочната транспортна дейност.“

За транспортния и логистичен бранш TC eBid® означава преди всичко повече ефективност, прозрачност и производителност; за TimoCom новият продукт е крайъгълен камък в развитието на предприемачеството!

Пресинформация Контакт

Communications

TIMOCOM GmbH

Timocom Platz 1

DE-40699 Erkrath

+49 211 88 26 59 24
Съгласен съм този сайт да използва „бисквитките” за анализ, персонализирано съдържание и реклама.