TIMOCOM Logo

JavaScript е забранен във вашия браузър.

Функционалността на този уебсайт е намалена. За да се увеличи обхвата, моля разрешете временно JavaScript в настройките на браузъра си.

Нещо сигурно: сделки с борсата за товари и товарни обеми TimoCom!

Düsseldorf, 16.03.2009 г. – Клиенти с ниска платежоспособност бързо излагат на опасност тъкмо в сегашната икономическа ситуация цялото съществуване на една фирма. При това проблемът с нередовните платци е особено познат в транспортния бранш! За борсите за товари и товарни обеми това означава, че по отношение на качеството трябва да предлагат много повече от функцията “черна дъска”. Водещата на пазара борса за товари и товарни обеми на TimoCom Soft- und Hardware GmbH е подготвила интелигентно разработена защитна мрежа, за да предложи на своите клиенти високо качество при използването на борсата й TimoCom TRUCK & CARGO®.

Използването на борса за товари и товарни обеми е незаменим инструмент за много транспортни предприемачи. Само с нейна помощ спедитори и превозвачи могат да оптимизират натоварването на капацитетите си. Някои спедитори обаче бързо се съблазняват от безплатни, съотв. евтини, борси за товари. При това, както е известно, точно тук е много лесно за “черни овце”. TimoCom Soft- und Hardware GmbH следи под лупа своите членове! Тук новите клиенти се проверяват обстойно по отношение на тяхната платежоспособност преди приемането им в базата данни на TimoCom. Така например TimoCom предварително набавя редовно надеждна информация за икономическото, търговското и дебиторското състояние на дадена фирма. Наред с тази така наречена проверка на платежоспособността в общата оценка се включват и опитът и репутацията на фирмата. Като специална услуга борсата за товари и товарни обеми в Европа предлага на своите клиенти допълнително свое собствено инкасо бюро като защита от рискове. Коментар на адвоката на TimoCom Александър Йобел: „Най-добрата застраховка за клиента е борса, която му предлага висока степен на сигурност. При това от решаващо значение за сигурността и качеството на борсата за товари и товарни обеми е сериозността на участниците. Защото който сключва сделки, трябва да може да разчита на партньорите си. Затова винаги проверяваме предварително, дали една фирма съществува отдавна и известно време работи успешно. Накрая заинтересованите получават достъп да нашата борса, ако са съществували на пазара най-малко шест месеца.“

Качественият контрол на TimoCom обаче отива още по-далече. И след изтичане на договора TimoCom постоянно наблюдава своите клиенти по отношение на платежна дисциплина, платежоспособност и цялостното поведение при въвеждането на данни. Освен това постоянните клиенти се призовават да съобщят незабавно за случаи на нелоялност при използване на борсата. Членове, които не спазват правилата на играта и / или не заплащат основателно предявени вземания, бързо биват отстранявани от използването на програмата!
Наред с проверката за платежоспособност и контрол на клиента защитната мрежа на TimoCom включва и постоянните инвестиции в най-модерните технологии на IBM и Oracle! Така клиентите на TimoCom получават достъп до една хай-тек платформа от висша класа, която им дава възможност за бърза и сигурна работа. Решаващ аспект на сигурността на TimoCom е и това, че при достъп в борсата за товари клиентите не получават комбинация от потребителско име/парола, която може да бъде дешифрирана. Всъщност те изтеглят еднократно личен ключ за защита, наречен TC Login, и така след инсталиране и активиране имат удобен, авторизиран достъп до системата през своя компютър. Така определено се изключват опитите за неавторизиран достъп!


И дори при малко вероятния случай, когато природна катастрофа разруши центъра за обработка на данни на TimoCom в главната немска централа, вече съществува пълна бекъп-система! Тя се намира достатъчно далече, за да гарантира продължаване на работата на борсата за товари с обичайното й качество! Все пак не би трябвало да се стига до тази максимално опасна възможна авария. Александър Йобел: „Нашето мото е „Доверието е добро – проверката е по-добра!“ Това знаят и нашите клиенти! При нас те се намират в добри ръце и печелят в бранша междувременно от репутация, която е равностойна на удостояването им със „Сертификат за качество”. Затова сме горди, а по този начин и мотивирани, да поддържаме и в бъдеще на най-високо ниво изискванията на нашите клиенти по отношение на качеството!

Пресинформация Контакт

Communications

TIMOCOM GmbH

Timocom Platz 1

DE-40699 Erkrath

+49 211 88 26 59 24
Съгласен съм този сайт да използва „бисквитките” за анализ, персонализирано съдържание и реклама.