TIMOCOM Logo

JavaScript е забранен във вашия браузър.

Функционалността на този уебсайт е намалена. За да се увеличи обхвата, моля разрешете временно JavaScript в настройките на браузъра си.

Кратко интервю с Марсел Фрингс за TC eMap®

Кратко интервю

TIMOCOM Пресинформация – Актуална информация

Кратко интервю с Марсел Фрингс за TC eMap®

TimoCom Soft- und Hardware GmbH представя на панаира за транспорт и логистика в Мюнхен новата система TC eMap® включваща функция за проследяване. Ние разговаряхме за продукта с Марсел Фрингс, главен представител на TimoCom.

Въпрос: Г-н Фрингс, в началото на юни TimoCom излиза на пазара с новата TC eMap® включваща функция за проследяване. Кой е особено важният акцент при проследяването?

Марсел Фрингс: Е, акцентът не е само един, а няколко. Първо, функцията за проследяване сама по себе си е нещо специално. Ние сме единственият доставчик на платформи за възлагане в транспортния бранш, който предлага такъв продукт. Чрез него нашите клиенти могат например да получат директен достъп от борсата за товари и товарни пространства TC Truck&Cargo® до TC eMap® включваща проследяване и при това остават на обичайната платформа на TimoCom. Но една от най-важните характеристики е, че при нас могат да се проследяват наведнъж различни телематични системи. За целта ние си сътрудничим с най-известните доставчици на телематични услуги в Европа. Такова решение за проследяване, което е независимо от производителя, до сега не е съществувало в транспортните борси.


Въпрос: Към кого точно е насочено предложението? Към спедитори или превозвачи?

Фрингс: Както всички наши платформи за възлагане и TC eMap® е ориентирана основно към фирми, които участват в транспорта. Чрез проследяването в TC eMap® спедиторите пестят преди всичко време. Всеки знае как стават нещата днес: Възложителят се обажда на превозвача и иска да знае, къде точно се намира неговата стока. Превозвачът дава желаната информация. За в бъдеще това ще се извършва много по-ефективно. Превозвачът просто ще предоставя на своя възложител достъп за проследяване на съответното превозно средство. Така възложителят ще може да вижда, без досадни телефонни разговори, къде се намира превозното средство и неговата стока - и то точно в момента, когато се нуждае от тази информация. Освен това проследяването чрез TC eMap® е прегледно и лесно. Спедиторът или диспонентът вижда всички телематични системи само в един прозорец на екрана и не е нужно да се прехвърля между различните платформи.


Въпрос: А как могат превозвачите да спечелят от продукта?

Фрингс: За превозвачите "Бъди проследяван" ще бъде конкурентно предимство! Всички фирми могат да посочат при регистриране на автомобили, дали разполагат с проследяеми автомобили. В транспортният бранш безопасността е на първо място: Ако аз като възложител имам на разположение двама доставчика на услуги, от които единият има проследяеми автомобили, то аз ще работя с него. Тъй като „Бъди проследяван“ е предпоставка за истинска прозрачност и лежи в основата на изпълнени с доверие търговски отношения – точно това може да покаже за в бъдеще доставчикът на услуги в TC eMap® на възложителя.

Пресинформация Контакт

Communications

TIMOCOM GmbH

Timocom Platz 1

DE-40699 Erkrath

+49 211 88 26 59 24

Транспортенлексикон – Транспортенлексикон – Отговор на тема Транспорт

Съгласен съм този сайт да използва „бисквитките” за анализ, персонализирано съдържание и реклама.