TIMOCOM Logo

JavaScript е забранен във вашия браузър.

Функционалността на този уебсайт е намалена. За да се увеличи обхвата, моля разрешете временно JavaScript в настройките на браузъра си.

Историята на успеха

Hinterland е една транспортна компания от Brest, а La Martiniquaise е водеща компания в производството на спиртни напитки. Те много трудно биха се срещнали една с друга ...Но те неотдавна осъществиха контакт, който се указа успешен. Тяхната среща не беше случайност,това стана възможно в благодарение на TC eBid® ,платформата за търгове от TimoCom. Мнения от La Martiniquaise and Hinterland …

Платформата която беше тествана и веднага одобрена!

С 270 милиона продадени бутилки през 2007 "La Martiniquaise" Group е на второ място по продажби във Франция.Тя има 18 предприятия и 15 снабдителя които осигуряват производството и дистрибуцията.Това означава,че транспорта представлява предизвикателство пред тях.

В следствие на бързото увеличаване на значимостта на някои направления, La Martiniquaise започна да търси нови партньори от транспортната индустрия. Точно в този период TimoCom представи новата си платформа TC eBid®. Преди няколко години ние вече бяхме осъществили контакт с TimoCom поради интереса ни към борсата за товари и товарни обеми TC Truck &Cargo®. Тогава като производители не можеше да ни се даде достъп. Преди няколко месеца TimoCom представи новият си продукт, това е новата платформа за търгове TC eBid® където се дава достъп и на производители. На нас ни беше интересно, веднага я взехме за тест и я пуснахме в употреба...!”, каза Госпожа Лиет.
Господин Клайн, изпълнителен директор на транспортната фирма Hinterland, вече използуваше платформата TC Truck&Cargo® и просто откри платформата за търгове от новият формуляр на TC eBid®.

Професионалният и сигурен начин за сключване на договори

Процедурата е много лесна,връзката между производителя и транспортния доставчик се осъществява онлайн: Производителя публикува търг и транспортния доставчик предлага оферта безплатно.Предимството на тази платформа се изразява в предварителния избор на транспортни доставчици. Госпожа Лиет обяснява това по-подробно: ”Чрез TC eBid® поканваме за участие предварително избрани транспортни доставчици отговарящи на нашите изисквания. По този начин получаваме оферти само от тях. Намирането на сигурни транспортни доставчици изисква специфичен опит който не задължително е наш, а и на TimoCom!”. С TC eBid® се постига голяма оптимизация по анализирането на офертите.

Транспортните доставчици също имат предимства... Господин Клайн обобщи: ”Производителите са презастраховани от контролът, който TimoCom предварително осъществява. За нас транспортните доставчици участието в тази платформа отваря една нова врата за връзка с производителите. Това ни позволява да разширим кръга на нашите клиенти. Ние постоянно може да следим офертите за товари и да правим предложения по търговете не само във Франция но в цяла Европа.TC eBid® значително увеличи възможностите за намирането на евентуален бизнес партньор”. За Hinterland платформата TC eBid® се превърна в основен инструмент за сключването на дългосрочни договори като последния сключен е с La Martiniquaise.

Допълнителни предимства: Безплатен тест и лесна за работа.

Hinterland and La Martiniquaise потвърждава безрезервно, че платформата за търгове е лесна и удобна за работа. ”За да започнем работа е необходимо само да свалим програмата от интернет. За ползватели на TC Truck&Cargo® участието в търгове на платформата TC eBid® е безплатно”, каза Господин Клайн. За La Martiniquaise основната цел беше да намери бърз, надежден и лесен за работа начин.... и първият тест и беше повече от достатъчен.


В заключение трябва да кажем,че тези две фирми не само развиха печелившо партньорство, но и създадоха предпоставки за бъдещо сътрудничество,по-специално за транспортирането на ром до Antilles.Една отлична възможност, която сигурно нямаше да бъде възможна без платформата TC eBid®.


Пресинформация Контакт

Communications

TIMOCOM GmbH

Timocom Platz 1

DE-40699 Erkrath

+49 211 88 26 59 24
Съгласен съм този сайт да използва „бисквитките” за анализ, персонализирано съдържание и реклама.