TIMOCOM Logo

JavaScript е забранен във вашия браузър.

Функционалността на този уебсайт е намалена. За да се увеличи обхвата, моля разрешете временно JavaScript в настройките на браузъра си.

Експертите са единодушни: TC eMap® е иновационен продукт на 2013 г.

Решението за проследяване на TimoCom получи полския „логистичен Оскар“

TIMOCOM Пресинформация – Актуална информация

Решението за проследяване TC eMap® получава полската награда за иновации

Дюселдорф, 10.01.2014 г. Точно половин година след излизането си на пазара, решението за проследяване на TimoCom вече печели втора награда: След италианската награда в областта на логистиката „Il Logistico dell’ anno“ сега TC eMap® получи отличието за „Иновация на 2013 г.“ в Полша на галавечерта на логистиката и транспорта във Варшава. 

С мисъл изцяло за предимствата за потребителите

Всяка година през декември водещото полско специализирано списание „EuroLogistics“ организира голяма галавечер на логистиката и транспорта във Варшава, на която да номинира най-добрите и иновативни продукти и услуги. Сред победителите беше и TC eMap®. Решението за калкулиране и проследяване от продуктите на TimoCom беше избрано за "Иновативен продукт на 2013 г." за транспортния и логистичния бранш от реномирано жури, съставено от специалисти от областта на икономиката и науката. Водещи за решението бяха не толкова техническите нововъведения на продукта, а по-скоро реалните предимства, които той предлага на своите потребители. TC eMap® е не само първото решение за проследяване, което е обвързано с борса за товари – при него за пръв път всички съществуващи телематични системи се показват в една платформа. По този начин отпада необходимостта от непрекъснато превключване между различни телематични приложения, както и нуждата от отегчителни телефонни разговори.

Така при наличието на съответно разрешение, възложителите могат да видят с един поглед къде се намира превозното средство с техните стоки. Освен значително улеснен информационен поток съществуват допълнителни предимства при възлагането на поръчката: При регистрирането на превозното средство в борсата за товари фирмите могат да подчертаят, че го предоставят за проследяване в TC eMap® и ще се възползват от прозрачността, която произтича от това.

В момента съществуват вече 70 интерфейса към различни европейски доставчици на телематични услуги. „За успеха на TC eMap® трябва да благодарим на нашите потребители за доверието им, но преди всички на многобройните наши партньори - доставчици на телематични услуги. С решението за проследяване ние искахме да предложим на бранша нещо ново и полезно и това отличие показва, че сме постигнали това“, каза Дариус Корбут, ръководител на полското представителство, който получи наградата от името на целия TimoCom. Рамковата програма на събитието можеше не само да бъде видяна, а и да бъде чута. Освен модераторът на полските обществени телевизии TVP1 и 2, Томас Камел, за настроението се грижеше и The Voice of Poland Star. След бляскавото завършване на годината следва ново делово начало. Отделът по развойната дейност на TimoCom отдавна работи по нововъведенията за 2014 г.

 

Автор:

Ася Цонкова

TIMOCOM на:

Пресинформация Контакт

Communications

TIMOCOM GmbH

Timocom Platz 1

DE-40699 Erkrath

+49 211 88 26 59 24
Съгласен съм този сайт да използва „бисквитките” за анализ, персонализирано съдържание и реклама.