TIMOCOM Logo

JavaScript е забранен във вашия браузър.

Функционалността на този уебсайт е намалена. За да се увеличи обхвата, моля разрешете временно JavaScript в настройките на браузъра си.

Вече свързани заедно: TimoCom получи „connect-Award 2015” от TomTom Telematics

Клиентите на TimoCom и TomTom Telematics печелят от съвместния интерфейс

 TomTom Telematics, един от водещите в световен мащаб доставчици на телематични решения, отличи TimoCom, най-голямата европейска транспортна платформа, с наградата connect-Award 2015. Наградата в категория „International Partner of the Year“ отличава широката употреба на интерфейса между платформата за проследяване TC eMap на TimoCom и платформата за управление на автопаркове WEBFLEET.®  При общи клиенти това свързване има решително предимство: повече не се налага да се преминава между TimoCom и TomTom Telematics.

От тази година телематичните експерти от TomTom присъждат награди на своите партньори, които създават добавена стойност за общите клиенти. Така и по отношение на TimoCom. Според Томас Грийни, старши инженер по продажбите на TomTom, предимствата от общия интерфейс се виждат ясно: „Потребителите на нашата платформа за управление на автопаркове WEBFLEET могат да влязат с данните си за достъп в TC eMap и така да използват местоположението на превозните си средства директно в приложението на TimoCom. При това не е необходимо да се прави преминава между WEBFLEET и TimoCom.“

Друг голям плюс е интегрирането на приложението транспортен барометър на TimoCom в софтуера на TomTom Telematics Driver Terminals. Благодарение на приложението на TimoCom, превозвачите поучават и мобилен достъп до транспортната платформа и например могат да търсят товари директно от навигационното приложение или да предлагат капацитетите си в последния момент. „Това означава повече транспортни сделки и напълно натоварени превозни средства. По-малкото празни курсове означават и по-малко замърсяване на околната среда“, отбелязва главният представител на TimoCom Марсел Фрингс.

Автор:

Ася Цонкова

TIMOCOM на:

Пресинформация Контакт

Communications

TIMOCOM GmbH

Timocom Platz 1

DE-40699 Erkrath

+49 211 88 26 59 24
Съгласен съм този сайт да използва „бисквитките” за анализ, персонализирано съдържание и реклама.